TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanić: Upozorenja o Jeličiću nisu bila slučajna

Stanić: Upozorenja o Jeličiću nisu bila slučajna

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić tvrdi da je “imao potpune informacije da je sadašnji zamjenik pravobranioca Srpske Borislav Jeličić inkorporiran u kriminalne aktivnosti”, pogotovo kada je riječ o zemljištu Poljoprivredne škole u Banjaluci.
“Nisam slučajno upozoravao i reagovao na zasjedanju Narodne skupštine Srpske prošle sedmice, kada je Jeličić imenovan na ovu funkciju. Ispostavilo se da su se mnoge stvari na koje sam ja ranije upozoravao izdešavale”, naveo je Stanić.

On tvrdi da je “ovdje riječ o udruženom kriminalu vladajuće stranke koji je težak više miliona maraka”, saopšteno je iz SDS-a.

Zamjenik pravobranioca Republike Srpske Borislav Jeličić uhapšen je juče jer je osumnjičen za nezakonite radnje u predmetu “Poljoprivredna škola”.

Jeličić se odazvao u MUP Republike Srpske na poziv za saslušanje u svojstvu svjedoka, međutim, inspektori su tokom saslušanja otkrili određene detalje, pa je uhapšen i određen mu je pritvor od 24 časa koja će provesti na kriminalističkoj obradi jer ima status osumnjičenog.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske izuzeli su u utorak, 25. juna, predmet “Poljoprivredna škola” iz banjalučke kancelarije zamjenika pravobranioca Republike Srpske.

Jeličić je na funkciji zamjenika pravobranioca Republike Srpske u Banjaluci početkom jula zamijenio uhapšenog Mirka Stojčinovića, koji se nalazi u jednomjesečnom pritvoru.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.