TV K3

android aplikacija

instaliraj

TVK3

tvkanal3@blic.net

 

Osnovani smo 1994. godine sa svrhom proizvodnje i emitovanja televizijskog programa.

15. aprila 1995. započinje emitiranje vlastitog programa za područje opštine Prnjavor, a vrlo brzo K3 televizija postaje jedan od uticajnijih medija Republike Srpske.

Sjedište K3 televizije je u centru Prnjavora, na 200 m2 vlastitog prostora, opremljenog najmodernijom tehnologijom, koja omogućava visok stepen automatizacije u realizaciji programa. U fazi smo izgradnje moderne zgrada namijenjene iskljucivo proizvodnji i emitovanju TV programa, sa produkcijskim studiom od 300 m2 i NEWS studiom po ugledu na najvece televizijske kuce.

TV K3 emituje 24 sata programa dnevno, od čega više od 5 sati vlastite produkcije u 10 emisija koje se kreiraju prema željama i interesima gledalaca RS. Za to se brinu 35 stalno zaposlena radnika i i brojni vanjski saradnici.

Cilj nam je pozitivno uticati na svakog pojedinca i ostvarivati kontinuiranu i kvalitetnu interakciju s našim gledaocima i tako biti i ostati kreator programa za svakoga.

Kreiranje programa prema željama gledalaca svrstalo nas je u sam vrh gledanosti televizija u RS.

Naš marketinški pristup – biti partner kroz kvalitetnu realizaciju promotivnih projekata

Naša vizija – Kanal 3 televizija kao savremena tv kuća koja djeluje u urbanoj sredini, čiji program nosi taj duh urbanosti, ali nikako ne zaboravlja vrijednosti i običaje ovoga kraja.