TV K3

Osnovani smo 1994. godine sa svrhom proizvodnje i emitovanja televizijskog programa. 15. aprila 1995. započinje emitiranje vlastitog programa za područje opštine Prnjavor, a vrlo brzo K3 televizija postaje jedan od uticajnijih medija Republike Srpske.

Sjedište K3 televizije je u centru Prnjavora, na 500 m2 vlastitog prostora, opremljenog najmodernijom tehnologijom, koja omogućava visok stepen automatizacije u realizaciji programa.

TV K3 emituje 24 sata programa dnevno, od čega više od 5 sati vlastite produkcije u 10 emisija koje se kreiraju prema željama i interesima gledalaca RS.

Cilj nam je pozitivno uticati na svakog pojedinca i ostvarivati kontinuiranu i kvalitetnu interakciju s našim gledaocima i tako biti i ostati kreator programa za svakoga.

Kreiranje programa prema željama gledalaca svrstalo nas je u sam vrh gledanosti televizija u RS.

Naš marketinški pristup – biti partner kroz kvalitetnu realizaciju promotivnih projekata Naša vizija – Kanal 3 televizija kao savremena tv kuća koja djeluje u urbanoj sredini, čiji program nosi taj duh urbanosti, ali nikako ne zaboravlja vrijednosti i običaje ovoga kraja.

5 thoughts on “TV K3

    1. Taj. Analiticar. Priča. Bezveze. Nemojte. Ga. Slušati

      Taj. Analiticar. Priča. Bezvez. .argumente .nisu. Uopste na. Temi emisije. Nažalost .
      Zaobilaze. Istinu. Vidljivo. Je.

  1. Ja kao mali čovjek željan pravih informacija Vam se iskreno zahvaljujem na objektivnosti. Ko to ne vidi nije objektivan ili radi za sebe a ne za našu budućnost. Hvala Vam još jednom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *