Znakovi na vjenčanju koji jasno govore da brak neće dugo trajati

Znakovi na vjenčanju koji jasno govore da brak neće dugo trajati

Prirodno je da će par željeti da se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo na svadbi, ali ako se ne pobrinu osigurati sami sebi nekoliko trenutaka nasamo, to je često loš znak.

Svadba bi trebala biti najvažniji i najsretniji događaj u životu svakog para. Međutim, profesionalna djeveruša Tiffany Wright otkriva upozoravajuće znakove na vjenčanju koji otkrivaju da će brak kratko trajati, piše “Netmums“…

Tiffany je 34-godišnja profesionalna djeveruša koja naplaćuje 145 eura po satu za pomaganje mladenki tokom svadbe. Ona uskače u rješavanju porodičih drama, piše govore i brine se za to da su svi na plesnom podiju, piše “Index“….

Ipak, kaže kako je do sada već primijetila specifične obrasce na svadbama koji upućuju na to da brak neće dugo potrajati.

Ovo su neki od upozoravajućih signala:

  1. Previše druženja s gostima

Prirodno je da će par željeti da se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo na svadbi, ali ako se ne pobrinu osigurati sami sebi nekoliko trenutaka nasamo, to je često loš znak.

  1. Izostavljanje vašeg partnera u govoru

Iako može zvučati očito da se partnerovo ime spominje u govoru, Tiffany kaža da to nije uvijek bio slučaj. Rekla je kako je svjedočila nizu ceremonija gdje je mladenka beskonačno dugo govorila o svojim djeverušama, a mladenac o kumu i to nikako nije dobar znak.

  1. Loše nošenje sa stresom

Normalno je da na dan vjenčanja postoji određeni pritisak i neizbježno je da se pojavi nekoliko problema. Međutim, ako se par uopšte ne može nositi s problemima koji se pojave na dan vjenčanja, trebali bi se zapitati kako će se nositi s problemima koji će doći kasnije u životu.

  1. “Umjetni” govor

Ako mladenkin otac ili mladoženjin kum drže govor koji zvuči isto kao govor iz nekog filma ili knjige, to može značiti i da bližnji na svadbi nemaju nikakve anegdote za ispričati o paru, što može upućivati na to da ni oni sami ne vjeruju u uspjeh braka ili da nisu provodili dovoljno vremena skupa, a to nikako nije dobar znak.

  1. Način na koji par jede svadbenu tortu

Dok je stavljanje malo šlaga na partnerov nos slatko, Tiffany je svjedočila scenama gdje bi jedan partner drugom “nabio” komad torte na lice.

“Niti je romantično, niti slatko. Agresivno je i nikako nije dobar znak za budućnost veze”, ističe profesionalna djeveruša.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.