TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zbog virusa korona i Košarkaški savez Srpske prekinuo takmičenje

Zbog virusa korona i Košarkaški savez Srpske prekinuo takmičenje

Košarkaši Borca i Košarkašice Feniksa proglašeni su šampionima Republike Srpske i od naredne sezone takmičiće se u Premijer ligi BiH. Ovu odluku Izvršni odbor Košarkaškog saveza Republike Srpske donio je poštujući sve odluke nadležnih organa, a u vezi sa suzbijanjem korona virusa.

Izvršni odbor Košarkaškog saveza Republike Srpske poštujući sve odluke i preporuke nadležnih organa i institucija u vezi sa  epidemiološkom situacijom, a radi sprječavanja širenja i suzbijanja virusa korona (COVID-19), donio je Odluku o završetku takmičenja u okviru Prve muške i Prve ženske Lige Republike Srpske za takmičarku sezonu2019/2020. U ženskoj konkurenciji Na osnovu Propozicija za košarkaška takmičenja u Republici Srpskoj, konačan plasman ekipa se utvrđuje na osnovu tabele objavljene u Biltenu broj 10., a u muškoj na osnovu tabele u biletenu 19A – navodi se u saopštenju Košrakaškog saveza Reublike Srpske.

Zbog nemogućnosti odigravanja Mini lige za popunu Prve muške košarkaške lige po usvojenom Kalendaru, Izvršni odbor KSRS će vrijeme i način popune 1.MLRS regulisati posebnom Odlukom, po sticanju uslova.

Autor:   – srpskainfo.com http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.