TV K3

android aplikacija

instaliraj

Trkačka groznica u Banjaluci : I političari istrčali na stazu, ministar Šeranić prošao kroz cilj

Trkačka groznica u Banjaluci : I političari istrčali na stazu, ministar Šeranić prošao kroz cilj

Banjalučki RMC polumaraton i ove godine okupio je hiljade učesnika i desetine onih koji su izašli na ulice Banjaluke, a ovu manifestaciju podržale su institucije u Gradu Banjaluka i Republici Srpskoj, ali i sami predstavnici institucija lično.

Ministarka porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović bila je prisutna i juče na manifestaciji “Kolor fan ran” koju je zvanično otvorila.

A Davidovićeva je bila i danas na glavnom polumaratonu koji je podržala i kao ministar sporta, ali i u svoje lično ime, međutim, nije bila jedina.

https://www.instagram.com/p/BweS9iehEyu/?utm_source=ig_web_copy_link

Korak dalje otišao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske koji je istrčao polumaraton i na taj način podržao zdrav način života.

– Osjećaj je divan, možda ovo nije moja poslovna obaveza, ali moja uloga jeste da promovišem zdravlje. Ovo je jedan način kako želim svojoj djeci i svima ostalima da budem primjer i da pokažem da lična odluka i motivacija može da promijeni mnogo kada želimo da utičemo na svoje zdravlje. To jeste divan dan za Banjaluku i njene goste i nadam se ćemo imati priliku da u još gradova zajedno trčimo – rekao je Šeranić.

Spremno su polumaraton dočekali i u Gradskoj upravi.

Srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.