TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ivanić: U Srpskoj će biti mjesta za čestite

Ivanić: U Srpskoj će biti mjesta za čestite

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je na predizbornom skupu u Rudom da je konačna promjena blizu i da sada, kao nikad prije, zavisi od apstinenata.

”Nije tačno da su svi isti! Pogledajte oko sebe, jeste li sigurni da naš narod zaslužuje bahatost? Naš narod je fin i pristojan, samo su se fini i pristojni povukli pred silovnom SNSD-ovom vlasti i njihovim sljedbenicima. Promjena je tu, vrijeme je da Srpsku vratimo na pravi put, na kojem ima mjesta za čestite. Popijte kafu, pa na izbore!”, poručio je Ivanić.

SDS je poveo u budućnost srpski narod a iz te budućnosti rodila se najveća pobjeda a to je Republika Srpska, poručio je predsjednički kandidat Saveza za pobjedu Vukota Govedarica.

„SDS je velika porodica koja je iz godine u godinu, iz decenije u drugu pa i u treću gradila državu, ljude, gradila sama sebe i u toj izgradnji učestvovali su mnogi“, rekao je Govedarica.

On je napomenuo da je razgovarao sa malinarima o njihovim problemima i obećao kao budući predsjednik Srpske da će država pomoći ljude koji rade i da će razumjeti  potrebe naroda.

„Garantujem da će se sljedeće godine okrenuti novi list i da će ministarstvo poljoprivrede za početak odvojiti 20 feningi a moj konačni cilj je da malinari dobiju 50 feningi podsticaja“, naglasio je Govedarica i dodao da želi da zajedno sa narodom radi a u Rudom je istakao da će se završiti most koji aktuelna vlast sedam godina gradi i rekonstruiše.

Jovan Dragičević, kandidat PDP-a za NSRS iz Rudog pozvao je sugrađane da izađu na izbore, jer je svaki glas važan:

“Nemojte dopustiti da vas ubijede da vaš glas nije važan, da niste bitni. Svaki od naših glasova će se daleko čuti, svaki glas će biti glas za bolje sutra, za obnovu i da svane za narod i Srpsku”.

Informativn služba

Saveza za promjene

Komentarišite

Your email address will not be published.