TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanari: Rekonstruisana ulica u dužini od 1.800 metara sa pratećom infrastrukturom (FOTO, VIDEO)

Stanari: Rekonstruisana ulica u dužini od 1.800 metara sa pratećom infrastrukturom (FOTO, VIDEO)

U Stanarima je svečano otvorena rekonstruisana i modernizovana ulica na potezu od centra Stanara do stare Crkve. Riječ je o projektu vrijednom 1.400.000 maraka.

Modernizovana ulica, riješena kanalizacija, vodovodna mreža, odvodnja oborinskih voda, optička instalacija i rasvjeta, sve to od danas ima opština Stanari na potezu od centra do stare crkve.

Projekat vrijedan 1.400.000 maraka, a dužine 1800 metara.

Nakon šest mjeseci radovi su završeni, a ulica svečano puštena u saobraćaj. Vrpcu su presjekli načelnik opštine Dušan Panić i narodni poslanik Goran Jerinić.

“U radu smo se susretali sa problemima imovinsko-pravnih odnosa uz prateće tehničke zbog konfiguracije terena”, rekao je Panić.

On je najavio realizaciju sličnih infrastrukturnih projekata u narednom periodu, kao i privođenje kraju započetih projekata kao što je industrijska zona u Dragalovcima, te izgradnja vodovoda.

Poslanik iz Stanara u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Jerinić pohvalio je realizovanu investiciju koja će obezbijediti bolju komunikaciju mještana naselja Brdo.

Mještanin Boro Đekić kaže da je ulica prije rekonstrukcije bila uzak sokak bez trotoara i rasvjete, a Čedo Zoran podsjetio je na njen razvoj od kako je prije više od 40 godina u njoj sagradio kuću.

Širina saobraćajnica je 5,5 metara, a urađeni su i trotoari sa obije strane ulice, prilikom rekonstrukcije izgađene su i zaštitne barijere kao i potporni zidovi. Nakon dosta problema sa imovinsko-pravnim odnosima u hodu su ti problemi i prevazilaženi, pa tako Stanari danas imaju velelepnu ulicu na ponos svih građana.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.