TV K3

android aplikacija

instaliraj

Seks skandal: Gren slem šampion silovao tri devojčice

Zbog optužbi za silovanje, Hjuit je izbačen je iz teniske Kuće slavnih 2012. godine

Seks skandal: Gren slem šampion silovao tri devojčice

Višestruki gren slem šampion Bob Hjuit rekao je sudu u Johanesburgu da nije kriv po tačkama optužbe da je silovao tri devojčice kojima je držao treninge.

Južnoafrikanac sa australijskim korenima optužen je da je 1981. godine silovao 16-godišnjakinju, potom naredne godine još jednu, da bi poslednju, za koju se tvrdi da je imala manje od 18 godina, obljubio 1994. godine u Južnoj Africi.

Danas 75-godišnji Hjuit opovrgao je te tvrdnje, što je sudu pročitala njegova zastpunica Teri Prejs. Ukazano je da su žrtve nekoliko puta tokom godina menjale iskaz u televizijskim intervjuima.

– Šta god da se desi u ovom slučaju, nikad se neću oporaviti od ovih optužbi – istakao je Hjuit, koji ima problema sa sluhom i bila mu je potrebna pomoć zastupnika tokom davanja izjave.

Hjuit je u karijeri osvojio 15 gren slem titula u dubl konkurenciji u periodu od 1963. i 1979. godine, a nastupao je sa legendama poput Bili Džin King. Zbog optužbi za silovanje, izbačen je iz teniske Kuće slavnih 2012. godine.

Na sudu se pojavila Teresa Tolken, koja tvrdi da ju je jedan od najvećih dubl tenisera svih vremena napastvovao tokom treninga, a potom i silovao.

Ona je već drugi put tužila Hjuita, i doputovala je sa Novog Zelanda da bi svedočila u južnoafričkom gradu. Tom prilikom je pročitala tri pisma koje joj je Hjuit pisao.

– Želim da te vidim. Ne mogu naravno da te zagrlim i poljubim, jer to mora da pođe od tebe – istakla je 47-godišnja Tolkenova deo pisma, i dodala da joj je Hjuit tražio da uništi isto.

– Tretirao sam je kao svoju kćer, i dosta smo se zbližili – bio je odgovor Boba Hjuita, kog su ispred zgrade suda čekali protestanti koji se zalažu za doživatnu kaznu silovatelja dece.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.