TV K3

android aplikacija

instaliraj

Šarović: Nema koalicije sa Miloradom Dodikom i SNSD-om (VIDEO)

Šarović: Nema koalicije sa Miloradom Dodikom i SNSD-om (VIDEO)

„Vlast i koaliciju na lokalnom nivou treba da gradimo sa partnerima a ne sa strankom koja otvoreno želi da uništi Srpsku demokratsku stranku, što je predsjednik SNSD-a u više navrata ponovio“ – kazao je danas predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

Šarović je naglasio da SDS treba da smijeni SNSD sa vlasti, a ne da sa njima pravi bilo kakvu koaliciju.

„To je jasna poruka svim SDS-ovcima – nema koalicije sa Miloradom Dodikom i njegovim SNSD-om. Svaki SDS-ovac mora da se distancira od ovakve politike koju vode SNSD i Dodik koji bruka i Republiku Srpsku i naš narod“ – kazao je Šarović.

Govoreći o izborima u Bijeljini, Šarović je ponovio da će SDS imati kandidata za gradonačelnika a on mora da bude SDS 100%.

„Svaki kandidat za gradonačelnika mora jasno da se distancira od politike Milorada Dodika. Taj otkolon mora da bude jasan i snažan, ukoliko želi da bude kandidat za gradonačelnika. Ko je za politiku SDS-a sa nama je, ko nije i misli da treba veličati politiku Milorada Dodika taj nije sa nama i ne može da predstavlja SDS bilo gdje. Mi u Bijeljini idemo kao i do sad pobjednički i da se suprotstavimo politici koju predstavlja Milorad Dodik“ – kazao je Šarović.

Sektor za  politiku i medije SDS http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.