PDP: Namještena licitacija za Stojana Vukajlovića

February 28, 2020, 10:38 am

Trebalo je skoro puna dva mjeseca i pritisak javnosti, da Gradska uprava Banjaluke konačno prizna da je licitacija na kojoj je odbornik SNSD-a Stojan Vukajlović kupio četirti stana, vikendicu i poslovni prostor za svega 283.000 KM – namještena.

Iako je Gradska uprava podnijela žalbu Pravobranilaštvu, prvi čovjek Banjaluke Igor Radojičić po svom starom lošem običaju tihuje i ne odgovara na pitanje kakve su sankcije odborniku Vukajloviću namijenjene.

– Pitamo gradonačelnika Radojičića hoće li li će pokrenuti sankcije, i kao gradonačelnik i u svojstvu prvog čovjeka banjalučkog SNSD-a, da li će Vukajlović biti sankcionisan unutar stranke ili će, što je za očekivati, pustiti da se sve smiri, tihovati još nekoliko mjeseci i opet ga staviti na odborničku listu, u znak zahvalnosti za poslušnost, dajući mu mogućnost da ponovo predstavlja građane koje je pokušao opljačkati. Hoće li gospodine Radojičiću i dalje Stojan Vukajlović biti dio skupštinske većine. Hoće li kao nagradu za ukradene stanove dobiti priliku da opet bude odbornik, pitali su iz banjalučkig PDP-a.

Već decenijama Radojičić izigrava „finog Igora“ dok ćuti na kriminal svojih šefova koji ga za nagradu kandiduju za gradonačelnika Banjaluke. Sada ćuti na kriminal svojih podređenih koji pljačkaju grad kojim rukovodi. Dovoljan je samo zdrav razum da se shvati da u svemu tome nema ništa fino, ni moralno, da u Banjaluci ljudsko lice imaju samo njeni građani, ali ne i oni koji je vode. Nameće se i sasvim logično pitanje koliko Radojičićeva ćutnja košta i koliko je sam upleten u sve nečasne radnje svojih stranačkih kolega.

Saopštenje PDP-a http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *