TV K3

android aplikacija

instaliraj

Šaban bez njega nije htio da ide na nastupe, evo ko je bio Mirsad Kerić

Šaban bez njega nije htio da ide na nastupe, evo ko je bio Mirsad Kerić

Porodice Šaulić i Kerić izjavile su saučešće jedna drugoj nakon smrti svojih voljenih.

U teškim trenucima sve vrijeme su jedni su uz druge i dijele tugu kao što su oduvijek dijelile sreću, izjavili su prije nekoliko dana iz PR službe porodice Šaulić za Blic.

Mirsad Kerić, dugogodišnji prijatelj i saradnik Šabana Šaulića koji je upravljao “seatom” u nedjelju ujutru kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća, nažalost, preminuo je neposredno poslije svog prijatelja legendarnog pjevača Šabana Šaulića.

Uprkos naporima ljekara da spasu Mirsada, koji je u bolnicu primljen sa teškim povredama glave, on je preminuo 18. feburara.

Šaban i Mirsad poznaju se gotovo dvije decenije, a o čvrstom odnosu koji su izgradili tokom godina govori i podatak da je legendarni pjevač imao beskrajno povjerenje u Mirsada, zbog čega su uvijek zajedno išli na nastupe.

Takođe, tome u prilog govori i informacija koju je supruga pokojnog Kerića podijelila sa medijima, da je Mirsad umjesto na Šaulićevu svirku trebalo da ode kod oca u bolnicu.

Ipak, Šaulić ga je zamolio da bude uz njega u Njemačkoj, ni ne sluteći da će ih taj put odvesti pravo u smrt.

– Mirsad nije trebalo da ovog vikenda ide na nastup, već u Kobenc jer mu je otac u komi već deset dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu vjerovao. Nažalost, poslije koncerta se desio taj strašni udes – ispričala je Mirsadova supruga Ružica.

Ona je takođe podijelila i to da je Mirsad primljen u bolnicu u izuzetno teškom stanju, sa stravičnim povredama glave, ali da drugih teških povreda nije imao, zbog čega su se svi nadali da će preživjeti.

Nesrećna žena je prve noći do kasnih večernjih sati bila uz Mirsada u bolnici, dok se nalazio na intenzivnoj njezi u besvjesnom stanju. Kasnije je bila na vezi sa doktorima, ali izgledi da preživi su vremenom, ipak, postajali sve manji.

Ono što je Mirsada i Šaulića, takođe, povezivalo, bila je ljubav prema muzici, jer je Mirsad bio i klavijaturista, a povremeno je nastupao sa Šaulićem na nastupima u Njemačkoj.

Mirsad je iza sebe ostavio suprugu Ružicu, sina Denisa i maloljetnu kćerku. Njegova porodica nastanjena je u Ofenbahu u Nemačkoj.

Podsećanja radi, stravična nesreća dogodila se u nedjelju ujutru, kada se Šaban Šaulić vraćao sa svog nastupa u Njemačkoj. U njihov automobil zakucala se “mazda” kojom je upravljao 34-godišnji vozač u alkoholisanom stanju i to bez vozačke dozvole.

Njemu je u međuvremenu određen pritvor, a tamošnja policija je saopštila da 34-godišnjak nije imao ni prijavljeno boravište. Takođe, “mazda” kojom je upravljao nije bila u njegovom vlasništvu. Istraga bi narednih dana trebalo da utvrdi sve detalje u vezi ove tragedije koja je potresla cijelu Srbiju, a i šire, piše Blic.

Izvor: Blic

Komentarišite

Your email address will not be published.