TV K3

android aplikacija

instaliraj

Svjedoci u šoku nakon krvavog pira u zgradi AMSS, kada je Đurđev ubio direktora Butuliju

Svjedoci u šoku nakon krvavog pira u zgradi AMSS, kada je Đurđev ubio direktora Butuliju

“Bili su u dobrim odnosima, svima se činilo da su prijatelji. Koliko znamo, išli su i na zajedničke večere, družili se i van posla. Do sada nisu imali sukobe za koje se na poslu znalo. Šta se juče desilo nikome nije jasno. Ostali smo u šoku.”

Ovako za Blic govori jedan od zaposlenih u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) u čijim prostorijama je juče sekretar Predrag Đurđev hicima iz pištolja usmrtio direktora Mirka Butuliju, a potom sebi oduzeo život.

– Sve je izgledalo normalno, niko nije očekivao da će se bilo šta desiti. Očigledno je Đurđevu nešto “kvrcnulo u glavi” kad je ovako nešto uradio – pričaju zaposleni u AMSS-u.

Šta je uzrok sukoba koji je doveo do tragičnog ishoda i odnio dva života nikome nije jasno, jer kako uz ustezanje navode oni koji su poznavali preminule, niko nije očekivao ovakav događaj, budući da su i direktor i sekretar prema njihovim riječima bili “ljudi na mjestu”.

– Uvijek su bili prijatni, prije svega normalni ljudi. Ni u kakvom ludilu ne bi pomislio da se ovako nešto može destiti. Tužno – ispričao je kroz suze jedan od radnika koji se juče našao u zgradi AMSS-a.

Podsećanja radi, do sukoba koji je eskalirao smrtnim ishodom je došlo kada je Đurđev ušao u kancelariju Butulije u prostorijama AMSS-a u Ruzveltovoj ulici, ispalio 5 metaka, nakon čega je pokušao da pobjegne na jedan od gornjih spatova.

Shvativši da nema gdje ušao je u svoju kancelariju i sebi presudio. Butulija je nakon ranjavanja privatnim kolima prebačen u Urgentni centar gdje je podlegao povredama.

Nesreći je prisustvovala i sekretarica koja je kada je vidjela šta se dešava iskočila kroz prozor kancelarije koja se nalazi u prizemlju.

– Ništa nismo čuli, ali smo vidjeli ženu koja po ovom hladnom vremenu trči bez bilo kakve jakne. Djelovala je uplašeno – rekao je za Blic radnik jednog od obližnjih kioska.

Sekretarica je prilikom skoka zadobila lakše povrede nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Tijela Đurđeva i Butuilje su nakon forenzičkog uviđaja iznesena iz zgrade gdje su bili zaposleni i gdje se sve ovo i odigralo, a šta je tačno dovelo do stravičnog zločina još nije poznato, piše Blic.

Izvor: Blic 

Komentarišite

Your email address will not be published.