Prnjavor: Za sanaciju mokrih čvorova u dva školska objekta 163.525 KM (FOTO,VIDEO)

January 24, 2020, 12:07 pm

Ugovor o sanaciji mokrih čvorova u dva školska objekta u opštini Prnjavor, koji je vrijedan 163.525 KM potpisali su danas načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i direktor kompanije “Hidro splet” Trn, Laktaši Zoran Cvijić. Predmet potpisanog ugovora su radovi na sanaciji mokrih čvorova u OŠ “Nikola Tesla” u Prnjavoru i područnoj jedinici škole u Grabik Ilovi.

Neadekvatni mokri čvorovi u osnovnoj školi “Nikola Tesla” u Prnjavoru uskoro će postati prošlost. Stvaranje boljih higijenskih uslova u školama na području ove opštine na prvom su mjestu. U skladu sa tim, načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisao je ugovor o izvođenju radova na sanaciji mokrih čvorova sa direktorom preduzeća “Hidro splet” iz Laktaša Zoranom Cvijićem.

“Opština i škola su spremne za realizaciju ugovora i mi se nadamo da problema neće biti i u toku izvođenja radova. S’ obzirom da se radi o takvom tipu objekta mi ćemo posvetiti maksimalnu pažnju u smislu roka i kvaliteta izvođenja radova”, rekao je Zoran Cvijić, direktor firme “Hidro splet” Trn, Laktaši.

Radovi, koji bi trebalao da počnu za nekih desetak dana, između ostalog obuhvataju demoNtažu postojećih keramičkih pločica, sanitarnih uređaja, vodovodnih i kanalizacionih cijevi i unutrašnje stolarije u mokrim čvorovim, te nabavka i montaža keramičkih pločica, kanalizacionih i vodovodnih instalacija i molerske radove.

“Moja zahvalnost direktoru firme na potpisanom ugovoru. Firma “Hidro splet” je na postupku javne nabavke za izbor izvođača radova za sanaciju mokrih čvorova u OŠ “Nikola Tesla” i ovdje u gradu i u područnoj školi u Grabik Ilovi, pobijedila. Vrijednost radova je 163.525 KM i ono što očekujem jeste da u ovih 45 radnih dana, koliko je rok izvođenja radova, sami radovi se i izvedu. Ono što smatram jeste da će u osnovnoj školi “Nikola Tesla” sa ovom investicijom biti zaokružen jedan investicioni ciklus, koji je počeo prije tri godine, gdje smo već do sada uložili preko 700.000 maraka”, rekao je  Darko Tomaš načelnik opštine Prnjavor, dodajući da će sa današnjom investicijom biti riješen jedan od gorućih pitanja u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Kada je škola “Nikola Tesla” u pitanju ostaje još da se riješi pitanje parking prostora, te sanacija školskog dvorišta.

https://www.youtube.com/watch?v=9WMngnGRZPs

Izvor: TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *