Malčanski berberin prebačen na vještačenje u Beograd

January 24, 2020, 12:15 pm

Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje djevojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je na psihijatrijsko vještačenje.

On je prebačen iz istražnog pritvora Kazneno-popravnog zavoga u Nišu u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu zbog psihijatriskog vještačenja, potvrdili su danas agenciji Beta u Višem sudu u Nišu.

Prema riječima nadležnih u tom sudu, Jovanović je upućen na psihijatrijsko vještačenje na prijedlog Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Poslije psihijatrijske procjene istraga će se opredijeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o liječenju u specijalnoj ustanovi.

Jovanović je uhapšen 5. januara na groblju u selu Malča kod Niša poslije 17 dana policijske potrage.

Osumnjičen je da je 12-godišnju djevojčicu iz Suvog Dola oteo na putu do škole u Brzom Brodu 20. decembra. Ona je nađena u jednoj kući u selu Pasjača 29. decembra.

Jovanović je zbog otmica i silovanja koje je ranije počinio u zatvoru proveo 22 godine.

Psihijatri koji su nakon ranijih otmica i silovanja učestvovali u vještačenjima ocijenili su da su emocije i nagoni Jovanoavić bolesni, ali je svjestan šta čini i da su njegove intelektualne operacije sasvim u redu.

Izvor: Beta  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *