TV K3

android aplikacija

instaliraj

Posebna sjednica Parlamenta Srpske 17. februara

Posebna sjednica Parlamenta Srpske 17. februara
Deseta Posebna sjednice parlamenta Srpske biće održana 17.februara u 15 časova, rekao je nakon sjednice Kolegijuma NSRS predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović.

Na sjednici će biti razmatrana Informacija u vezi sa antidejtonskim djelovanjem Ustavnog suda BiH.

– Odluka Ustavnog suda Bih još nije zvanično dostavljena Narodnoj skupštini, a s obzirom na to da je Ustavni sud više puta izašao iz svojih nadležnosti na sjednici rukovodstva Srpske, održanoj u srijedu usvojen je zaključak da se održi posebna sjednica NSRS – rekao je Čubrilović.

Podsjetio je da je u skladu sa tim predsjednica Srpske, Željka Cvijanović, uputila zahtjev za održavanje sjednice sa samo jednom tačkom- Informacija o atidejtonskom djelovanju Ustavnog suda BiH.

– Odbor za ustavna pitanja i u ovom slučaju pravovremeno je uputio odgovor Ustavnom sudu BiH. U odgovoru je navedeno da Srpska ima nadležnost da reguliše sva pitanja koja se tiču poljoprivrednog zemljišta – rekao je predsjednik Parlamenta.

Naveo je da je ja da nije bilo osnova za osporavanje zakona jer je riječ o nadležnosti koja ne pripada BiH.

Šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Miladin Stanić rekao je da će ova stranka učestvovati u skupštinsloj raspravi i ocijenio da je odluka Ustavnog suda BiH o poljoprivrednom zemljištu u Srpskoj bila nepotrebna.

RTRS

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.