TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Paraziti koji su prešli iz SDS u SNSD uništavaju Srpsku”

“Paraziti koji su prešli iz SDS u SNSD uništavaju Srpsku”

Poslanik SDS Darko Babalj upozorio je danas da će “paraziti koji su se uvukli u vlast” uništiti Republiku Srpsku.

Ne želeći nikoga konkretno imenovati, Babalj je u nastavku sjednice Narodne skupštine RS gdje je u toku rasprava o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o štrajku istakao da je i SDS u prošlosti imao loše menadžere koji su uništili pojedina preduzeća i kršili radnička prava, ali da su to pojedinci koji imaju svoje ime i prezime.

– Nije politika SDS bila na urušavanju Republike Srpske, kao što nije ni politika SNSD da urušava RS. To su paraziti u aparatima i SDS i SNSD. Svi koji su bili paraziti u SDS, danas se nalaze u SNSD, a sutra će biti paraziti u nekoj drugoj, trećoj ili petoj partiji – istakao je Babalj.

On je upitao da li je normalno da zaposlenima u bolnici Srbija u Istočnom Sarajevu nisu uplaćivani porezi i doprinosi od 2010 godine.

Babalj je dodao da je Republika Srpska u problemu jer ostaje bez stanovnika, te je pozvao vlast da učini nešto kako bi se zaštitila radnička prava.

– Izaće narod na ulice i pregaziti i vas i nas i sindikat. Ponudite neka rješenja jer se bojim da ste ostali i bez ljudi i bez rješenja. Bojim se da ovi paraziti koji su bili kod nas, a danas kod vas, pojedoše i vašu supstancu. Vi ste vlast i trebate ponijeti najveću odgovornost – upozorio je Babalj.

Srpskinfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.