TV K3

android aplikacija

instaliraj

Nemojte da ih bacite: Vaši stari telefoni ili igrice mogli bi da vrede čitavo bogatstvo

Imate li kutiju prepunu starih tehnologija koje jednostavno oklevate da bacite u smeće? Imamo rešenje za vas. Vaši stari mobilni telefoni, igre ili konzole mogle bi da vrede pravo bogatstvo

Nemojte da ih bacite: Vaši stari telefoni ili igrice mogli bi da vrede čitavo bogatstvo

Pripadate li možda onim ljudima koji nikad ništa ne bacaju? Imate li kutiju prepunu starih tehnologija koje jednostavno oklevate da bacite u smeće? Imamo rešenje za vas.

Razmislite o njihovoj prodaji na eBay-u jer bi vaši stari mobilni telefoni, igre ili konzole mogle da vrede pravo bogatstvo.

Game Boy koji se nikad nije igrao? Pa to je tragično. Ono što je takođe tragično je da “jadnik” koji je punih 25 godina čuvao ovaj uređaj u orginalnoj kutiji, sada na njemu može da zaradi preko 1.000 funti na eBay-u.

Ovaj uređaj ne vredi onoliko koliko je vredeo onda kada su novinski naslovi vrištali o novom iPad Classic-u, ali nedavno ukinuti iPod Classic i dalje drži dobru cenu. Za svoj stari muzički plejer, sada možete da dobijete za 385 funti.

Sa samo 5GB mesta za smeštaj podatka ovaj uređaj se danas smatra gotovo “smećem”. Međutim, pravo mesto ovog iPoda je u muzeju, a za njega danas možete dobiti čak 2.995 funti.

Ovo nije obično izdanje već izdanje s potpisom – “Signature Edition”. Potpisao ga je producent igre Kazunori Jamauchi. Postoje samo tri ovakva, a jedan se prodaje za “samo” 2.500 funti.

Evil Zone? Na eBayu se prodaje za 66,99 funti. Resident Evil: Director’s Cut se prodaje za 595 funti. Možda bi bilo dobro da proverite imate i još koju staru igricu u svojoj kutiji.

Svaki pravi hipster danas mora imati telefon s početka ovog veka. Nokia 3310 je klasični mobilni telefon koji može satima da traje dok na njemu igrate igru “Snake”. Cijena? Samo 100 funti.

KURIR

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.