Marina Tucaković je za nju napisala stih vrijedan 100.000 evra (VIDEO)

September 20, 2021, 10:05 am

​Marina Tucaković izgubila je bitku poslije teške bolesti u 67.godini, nesumnjivo naš najpoznatiji tekstopisac, autor najvećih hitova, ostavila je trag na muzičkoj sceni u cijelom regionu.

Tim povodom oglasila se i pjevačica Neda Ukraden koja je za TV Prva rekla da više ne može da se javlja i govori, kako kaže, o sjajnim ljudima koji su nas u posljednjih par mjeseci napustili.

“Marina Tucaković nije zauvek otišla iz života poštovalaca i obožavalaca koji su voleli njenu muziku i koju su sarađivali sa njom”, rekla je Neda Ukraden.

Takođe, pjevačica Neda Ukraden je dodala da je muzički tekstopisac Marina Tucaković sarađivala sa ljudima iz cijele bivše Jugoslavije i da ne postoji niko ko je nije obožavao.

Marina je bila poput laste, kaže Neda, svakog je primala i voljela je da se druži sa ljudimima sa kojima je sarađivala.

“Malo je reči kojima se može opisati njen rad”, kaže ona za TV Prva.

Ona je imala veliko poštovanje prema svojim saradnicima i uopšte nije bila sujetne, kaže Neda.

Marina Tucaković bila je i moderna i tradicionalna žena, a pored toga bila je i odlična kuvarica.

Za sam kraj, Neda Ukraden emotivno je izjavila da će Marina Tucaković sigurno svima nedostajati, posebno ljudima koji su poštovali i voleli njen rad, ali i nju kao osobu.

Marina Tucaković tokom duge i bogate karijere napisala je brojne hitove, a za samo jedan stih pjesme “Zora je”, koju izvodi Neda Ukraden, navodno je zaradila ogromnu sumu novca.

Pjevačica Neda Ukraden jednom prilikom je otkrila i koji je to najskuplji stih koji je Marini donio više od 100.000 evra.

Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo preko 100 hiljada evra“, ispričala je Neda svojevremeno u jednoj emisiji.

(B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *