Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila kakva je pjevačica zaista

November 4, 2021, 6:56 am

Brak folk pjevačice Seke Aleksić i Veljka Piljikića djeluje kao prava bajka, a da li su supružnici zaista tako skladan par, za domaće medije otkriva Sekina kućna pomoćnica.

Naime, žena koja je prije nekoliko godina bila zaposlena u Sekinoj vili u Staroj Pazovi za domaće medije otkrila je kakva je Seka zaista, kada je kamere ne snimaju, kao i sve detalje njenog odnosa sa suprugom Veljkom.

“Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe”, počinje ona i dodaje:

“Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima”, kaže nekadašnja Sekina kućna pomoćnica za “Scandal” prenose mediji i otkriva da je brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića brak za primjer.

“Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E, to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila”, završava izvor za pomenuti medij.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.