Paris Hilton u vjenčanici od toalet papira (FOTO)

November 4, 2021, 6:56 am

Bogata nasljednica Paris Hilton se nakon vjeridbe već priprema i planira vjenčanje, a prijatelji su joj organizovali “svadbeni branč” za koji su pripremili posebno iznenađenje, vjenčanicu od toalet papira.

Paris je na zabavu je došla u bijeloj mini haljini, a zatim ju je društvo umotalo u toalet papir, od kog su napravili i dugačak veo. Paris ne samo što se nije naljutila zbog te šale već je pratiocima na društvenim mrežama uživo prenosila kako se zabavljaju.

Međutim, kada je htjela da se oslobodi vjenčanice od toalet papira, to je već bio problem, pa su joj u tome pomogi njeni kućni ljubimci koji su je “oslobodili” neobične kreacije.

Inače, Paris je u jednoj emisiji je izjavila da će se tokom vikenda, kada se bude udavala, presvući čak deset puta. Takođe, bogata nasljednica napravila je listu poklona koje će dobiti od gostiju, a od njih je tražila stvari za kuću, a cijena jednog poklona je oko nekoliko hiljada evra.

Podsjetimo, Karter je otvoreno govorio da želi da zajedno osnuje porodicu sa Paris, a početkom ove godine otkrio da je njegova vjerenica bila na vantjelesnoj oplodnji, a vijesti o njenoj trudnoći bogata nasljednica je demantovala.

Kako je otkrila u jednom intervjuu, za vantelesnu oplodnju se odlučila kako bi osigurala da dobije blizance – djevojčicu i dječaka. Međutim, vantjelesna oplodnja, nažalost, nije uspjela.

 

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.