Kameron Dijaz konačno uslikana sa kćerkicom

July 24, 2021, 8:37 am

Holivudska glumica Kameron Dijaz (48) i njen muž Bendži Maden (42) uslikani su kako napuštaju dom njihovog prijatelja na Beverli Hilsu, a tom prilikom su uslikani sa njihovom preslatkom jednogodišnjom kćerkom Radiks Maden.

Malena Radiks je izrasla u preslatku djevojčicu koja je “preslikana” mama, a roditelji je čuvaju kao malo vode na dlanu.

I Kameron i Bendži su ovom prilikom bili obučeni u crnu odjeću, dok je Kameron kasnije sjela za volan automobila, a Bendži je stavio bebu u sjedište za djecu.

Njihova kćerka je već napunila godinu dana, a glumica je trudnoću strogo krila, prenosi Telegraf.

Holivdska zvijezda je na samom početku 2020. godine iznenadila javnost objavom da je dobila kćerku Rediks sa suprugom, rokerom Bendžijem Madenom, ali nije objavila na koji način.

Mjesecima se spekulisalo da glumica očekuje prinovu, ali je sve prošlo u tajnosti, jer ni ona ni njen suprug nisu željeli ništa da potvrde ni demantuju, sve do trenutka kada je Kameron početkom januara 2020. objavila da je postala majka.

Ne zna se da li ju je ona rodila ili je bebu na svijet donijela surogat majka.

Otkrila je da je njen muž divan otac i da se osjeća srećno jer joj je uvijek pri ruci, a na kraju dana dobije vrijeme za sebe dok on pazi na njihovu kćerku.

(Tekst: nezavisne – Foto: N.N/Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *