Šta muškarci misle kad kažu ženi da je slatka, seksi ili lijepa?

July 24, 2021, 8:38 am

Neke žene ne vole kad im partner ponavlja da su seksi, druge priželjkuju da to čuju.

Neke žene se odmah osjete bolje kad im momak kaže da su slatke, pogotovo kad su zbog nečega tužne ili se baš ne osećaju najsjajnije, prenosi portal B92.

Koji od tih komplimenata žene najviše priželjkuju? U kojim situacijama? Mijenja li se to u odnosu na okolnosti? Ponekad treba razmisliti šta je zapravo htio da kaže kad vam je uputio jedan od ovih komplimenata.

Slatka često znači obična. Ili?

Šta biste pomislili kad bi vam u nekom baru prišao nepoznat muškarac i odmah vam rekao da ste seksi? Bez prethodnog kratkog razgovora, vašeg osmjeha, samo s nekim pomalo jezivim osmjehom? Postoje dvije najčešće reakcije na takav kompliment.

– Kakav užasan tip! Nismo se ni upoznali i već bi me skidao!

– Ovaj tip zaista ne poštuje žene! Kako se usuđuje da tako prilazi. Moram da ga se riješim!

Muškarac će vas katkad nazvati slatkom kada ne želi da vas preplaši. A to onda znači da je baš divno što vas je nazvao slatkom. Biti “slatka” odlična je stvar za svaku ženu. Verovatno je to samo uvod, pomisliće svaka pametna devojka kad to čuje.

Morate razumeti skriveno značenje komplimenta “seksi”

Neke žene pomisliće da je zapravo htio da kaže da se provokativno oblači, neke će pomisliti da govori samo o njenom tijelu i da ga ostalo ne zanima.

Trebalo bi malo da preispitate svoje poznavanje muškaraca i njihovog uma. Seksi može za muškarca da znači mnogo više od oblina, tijela i dekoltea ili minića. Mnogi muškarci smatraju da se žena koja ih gleda direktno u oči, koja je provokativna, ali zna da će joj to proći, može ukratko opisati kao seksi. To je za njih način kako žena sjedi, govori, kako se predstavlja svijetu.

Seksi je više od onoga što žene obično čuju. Seksi nije samo fizički kvalitet, to je i unutrašnji sklop.

Ljepota nije samo površna, ima ona i dubinu

Postoje muškarci koji kažu za ženu da je lijepa samo ako žele s njom da provedu ostatak života. Ljepota je za njih idealna kombinacija slatkog i seksi!

To mnogi pravi muškarci razumiju. Muškarci koji vjeruju u ideale i mogućnost skladnog odnosa sa ženom ljepotom nazivaju unutrašnji kvalitet zbog kog su spremni da idu i na kraj svijeta i prevrnu zbog nje nebo i zemlju.

(N.N – Foto: Ilustracija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *