TV K3

android aplikacija

instaliraj

Istočna Ilidža: Skupština opštine razmatrala izvještaj o stanju bezbjednosti (VIDEO)

Istočna Ilidža: Skupština opštine razmatrala izvještaj o stanju bezbjednosti (VIDEO)

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža usvojili su danas Informaciju o stanju bezbjednosti i pohvalili rad pripadnika policije.

Nedavno je na području ove opštine formirana Policijska stanica koja je bila neophodna s obzirom na blizinu entitetske granice i pojačan broj krivičnih djela.

Policijski službenici rade u otežanim uslovima ali svojoj posao obavljaju u skladu sa zakonom i brinu o bezbjednosti građana opštine Istočna Ilidža i grada Istočno Sarajevo rekao je načelnik Božović.Trenutno nemaju adekvatne prostorije za rad ali uskoro će i ovaj problem biti riješen.

Usvojena je i Informacija o stanju u kulturi kao i Izvještaj o radu Komunalne policije kao i niz Odluka o korištenju i cijeni građevinskog zemljišta.

Najviše polemike izazvala je Informacija o stanju u kulturi. Odbornici SNSD nisu zadovoljni kulturnim manifestacijama i smataju da ova opština treba imati vlastiti Kulturni centar pa su prilikom glasanja bili suzdržani.

Odbornici su pohvalili rad Komunalne policije i istakli da je neohodno sankcionisati pravna i fizička lica koja narušavaju životnu sredinu a Usvojen je Informacija o unapređenju poljoprivredne proizvodnje u 2018 . godini kao i Izvještaj o usmjeravanju sredstava podsticaja malih i srednjih preduzeća i preduzetništva na području opštiena Istočna Ilidža.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.