TV K3

android aplikacija

instaliraj

Humanitarna utakmica RK “Teslić“ – RK “Sloga” Doboj za Danijela Mišića (VIDEO)

Humanitarna utakmica RK “Teslić“ – RK “Sloga” Doboj za Danijela Mišića (VIDEO)

Rukometaši Teslića i „Sloge“ iz Doboja odigrali su danas prijateljsku humanitarnu utakmicu u Tesliću sa plemenitim ciljem da se sav prihod od odigrane utakmice usmjeri za pomoć u liječenju Danijela (Petra) Mišića iz Gornjeg Buletića.

Ovim povodom predstavnik Rukometnog kluba „Sloga“ Doboj, Miloš Maksimović, izjavio je da su došli danas da odigraju utakmicu na poziv kolega iz Teslića kako bi pomogli jednom momku da preboli bolest.

„Nadamo se što većoj posjeti, kako bi se što više skupilo sredstava, a takođe se nadamo da će sve to dobro proći“, rekao je Maksimović.

Predstavnik domaćina, igrač i predsjednik Rukometnog kluba „Teslić“ Dragan Martinović, zahvalio se ovom prilikom ekipi „Sloge“ iz Doboja, koja je došla da podrži ovu humanitarnu akciju za Danijela Mišića, koji je nažalost teško obolio. On je naglasio da se RK „Sloga“ iz Doboja uvijek odazivala na ovakve akcije.

„Mi iz RK Teslić smo pokušali da pomognemo koliko možemo, da pokušamo da se skupe neka sredstva za liječenje Danijela. Zahvalio bih se svim gledaocima koji su došli danas da podrže ovu humanitarnu utakmicu i oni koji nisu bili u prilici da dođu, ali su podržali akciju svojim donacijama,“ rekao je Martinović.

Organizatori humanitarne akcije pozivaju sve koji nisu bili u prilici da prisustvuju ovoj utakmici, ali žele da pomognu svojim donacijama, da mogu to da učine uplatama žiro račun broj: 19086704 (BBAN: 552-000-190-8670-421) Petar Mišić (Addiko banka).

U akciju prikupljanja sredstava za liječenje Danijela Mišića uključena je i Opštinska uprava Teslić.

Izvor: Glas regije

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.