TV K3

android aplikacija

instaliraj

Modriča: Održano regionalno karate prvenstvo (VIDEO)

Modriča: Održano regionalno karate prvenstvo (VIDEO)

U Modriči je održano Regionalno karate prvenstvo za djecu do 13 godina. Učeše na prvenstvu uzelo je 15 klubova koji su članovi Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine sa 160 takmičara. Prvenstvo je održano u katama i borbama, kako pojedinačno tako i ekipno.

„U ime Upravnog odbora Regionalnog karate saveza ja bih se zahvalio domaćinu današnjeg takmičenja karate klubu „Šampion“ Modriča na čelu sa gospodinom Jovanovićem koji su preuzeli ulogu tehničkog organizatora. Danas je odziv dobar i svi tehnički uslovi su ispunjeni na čemu čestitam organizatoru,“ rekao je Goran Ivković, predsednik Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine.

„Što se tiče regionalnog prvenstva to je svake godine standardno, učetvuju klubovi koji su registrovani i djeluju pod okriljem Saveza RS. Odziv je zadovoljavajući, imamo 15 klubova na današnjem takmičenju a već sljedeći vikend imamo Republičko prvenstvo u Bileći za ovaj uzrast,“ izjavio je Bojan Tadić, delegat regionalnog karate prvenstva.

Turnir je svečano otvorio načelnik opštine Modriča Mladen Krekić koji je istakao značaj održavanja sportskih manifestacija u ovoj lokalnoj zajednici. „Modriča je grad koji okuplja sportiste, bez obzira ko  će pobijediti, a  pobjednici su svi učesnici. Srećan sam  zato što se upravo ovdje nalaze  mladi ljudi puni sportskog duha, e to je cilj svakog takmičenja pa i ovog,“izjavio je načelnik Krekić.

Regionalno karate prvenstvo u Modriči bilo je kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Republike Srpske koje će se održati narednog vikenda u Bileći.

 

Izvor: TV K3

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.