Gurnuo ga pop pa slomio kuk

February 24, 2020, 5:20 pm

U porti Saborne crkve u Požarevcu, u ponedjeljak ujutru dogodio se incident, u kojem je Dragoš K. (59) zadobio tešku povredu u vidu preloma kuka.

Do incidenta je došlo nakon jutarnje službe koju je u Sabornoj crkvi služio episkop braničevski Ignjatije.

Tokom verbalnog sukoba, jedan od sveštenika odgurnuo je Dragoša, nakon čega je on pao na beton i teško se povredio. U policiji su potvrdili da je došlo do incidenta, ali detalje ne otkrivaju, u interesu istrage, koja je u toku. Jedino je saopšteno da, na osnovu naredbe Osnovnog javnog tužilaštva, policija prikuplja potrebne podatke i uzima izjave oštećenog i svjedoka.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, Dragoš K. došao je u Sabornu crkvu kako bi se požalio episkopu da mu je u Vlaškom Dolu sveštenstvo uzurpiralo imovinu u ime eparhije. Dok se on žalio episkopu, jedan od nekoliko prisutnih sveštenika prišao mu je i odgurnuo ga. Pošto je Dragoš pao i ostao da leži na betonu, svi su se udaljili, pa je on sam nazvao policiju i Hitnu pomoć.

On će u Opštoj bolnici, zbog preloma kuka, biti podvrgnut operaciji, pa je od rođaka i građana zatraženo da dođu i daju krv. Inače, povrijeđeni Dragoš K. je suprug penzionisane policijske službenice S.K, koja je radila kao inspektor za maloljetničku delikvenciju.

Izvor: Novosti 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *