Grad Doboj i Fondacija Mozaik podržavaju rad Omladinske banke Doboj (VIDEO)

October 14, 2021, 4:22 pm

Grad Doboj i Fondacija Mozaik već petu godinu finansijski podržavaju rad Omladinske banke Doboj,koja je u ovoj godini podržala četiri društveno korisna projekta i jedan mikrobiznis. I u sledećoj godini biće obezbijeđena sredstva za društveno-korisne projekte.

Projekat „Uči,kreiraj i uživaj“ jedan je od 11 projekata čiju su realizaciju Fondacija „Mozaik“ i Omladinska banka Doboj u saradnji sa Gradskom upravom podržali ove godine. Sredstvima u iznosu 1500 KM opremili su restoran dobojske Ugostiteljske i trgovinske škole.

Budući bankari u Doboju praksu sada mogu da obavljaju i u školi. U sklopu Ekonomske škole otvoren je kabinet za zanimanje bankarski tehničar, koji je opremljen u okviru realizacije projekta “Eko banka”.Sredstva za opremanje kabineta obezbijedili su grad Doboj i Fondacija “Mozaik“.

Klub učionica,VikendRatnica,uređenje stadiona „sokolovi“,obnova omladinskog doma,“svjetlo na kraju pećine“,Kutak za mlade,Eko duh u nama živi čuvajmo priorodu,odbojka u priorodi,za zdravlje duplo više i Igraj i pobijedi preostali su projekti realizovani u ovoj godini. Za njihovu realizciju grad Doboj je uložio oko devet,a Fondacija Mozaik oko sedam hiljada KM.

Mnogo toga je urađeno zahvaljujući realizaciji svih ovih projekata tokom proteklih pet godina, a u OB Doboj su sigurni da će nastaviti sa realizcijom sličnih društveno-korisnih projekata i u narednoj godini.

TVK3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *