Dvanaest godina banjalučkog Hemofarma

February 23, 2015, 1:35 pm

“Hemofarm je prošle godine učvrstio lidersku poziciju u zemlji po broju prodatih pakovanja kvalitetnih, cenovno dostupnih,efikasnih i bezbednih lekova. Kao član nemačke STADA Grupe, Hemofarm je domaća kuća sa nemačkim kvalitetom proizvoda  što je, uz našu korporativnu društvenu odgovornost i posvećenost celokupnoj zajednici, jedan od  razloga zbog kog nam građani veruju“, rekao je Aleksandar Veselinović, direktor Hemofarm d.o.o. Banjaluka.

Veselinović je naglasioda se kompanija razvijala zahvljujući posvećenosti svih  zaposlenih: “Podrška Hemofarm Grupe i STADA Grupe, ulaganja u zaposlene, njihovu edukaciju, te praćenje svetskih standarda u farmaciji,kao I investiranje u savremen u opremu I proizvodnja u skladu sa međunarodnim zahtevima, dali su rezultate za koje je zaslužna svaka karika u našem lancu ljudi .”

Fabrika u Banjaluci je, po tehnološkim rješenjima, jedna od najsavremenijih fabrika na ovom dijelu Balkana, a puštena je u rad 2003. godinena 10.000 m2 proizvodnog kompleksa sa kapacitetom proizvodnje oko 650 miliona tablet godišnje. Osnivač fabrike u Banjaluci je vršački Hemofarm koji je od 2006.  Član njemačke STADA Grupe, jedne od najvećih generičkih farmaceutskih kompanija u Njemačkoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *