TV K3

android aplikacija

instaliraj

Bik zavodi pogledom, Škorpija magnet za žene

Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka šta je u horoskopu.

Bik zavodi pogledom, Škorpija magnet za žene

Pitate se kada je pravi trenutak da mu postavite to pitanje… Strpite se, probajte da na osnovu njegovih spoljašnjih karakteristika prepoznate njegov znak.

OVAN – On je visok i sportski građen, a čak i ako nije, sigurno je veoma mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka. Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmijeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i direktan nastup u razgovoru.

BIK – Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama ljepšeg pola. Osvaja šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom. Može da bude “skockan” u skladu sa najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvijek ima lijepe manire i kavaljerski pristup.

BLIZANCI – Najčešće je visok i vitak, lijepe kose i dječak u duši, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, tačno zna kako da šarmira žene. Prvi put ga vidite, ali imate utisak kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvijek spreman za akciju.

RAK – Izgleda usporeno i mirno, ali žene osjećaju dubinu emocija koja se krije ispod površine, nailaze na razumevanje i nježnost. Muškarac Rak može da bude i mačo, dinamičan, atraktivan zavodnik, ali i takav tip mašta o idealnoj ljubavi, toplom domu i porodici.

LAV – Svi pogledi su uprti u njega, privlači pažnju gdje god da se pojavi, hoda ponosno, izgleda autoritativno, ima lijepu često talasastu kosu, izražajne oči, jaču muskulaturu i krupne šake. Siguran je u sebe, šarmantan, otmen i pomalo djetinjast. Bilo da je opušten ili ljut iz nekog razloga, uvijek je dostojanstven.

DJEVICA – Ovo je veliki šarmer, nasmIJejan, ljubazan, komunikativan, duhovit, zabavan. Dugo zadržava mladolik izgled, više voli da se oblači ležerno i nosi farmerke nego skupe krpice. Sklon je krajnostima, a u razgovoru i raspravama. Obraća pažnju na detalje i ima dobro pamćenje.

VAGA – Ovaj horoskopski znak, pod uticajem Venere, uvijek plijeni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmenost, prema ženama su kavaljeri i nikada ih ne ostavljaju. Izgled im je veoma važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri. Izgledaju uredno i njegovano, uglavnom  do poznih godina izgledaju mladoliko.

ŠKORPIJA – Harizma, seksi imidž, zavodnički osmijeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole da budu u društvu muškarca Škorpije. Čak i predstavnici koji na prvi pogled izgledaju  sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak utisak na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namere.

STRIJELAC – Uglavnom je krupan, pa može da izgleda lijeno i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mjesto. Voli putovanja i provod, deluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.

JARAC – Ima prodoran i pronicljiv pogled, izgleda pomalo hladno i uzdržano, što uglavnom intrigira žene. Srednje je visine, tamnije kose, a ukoliko ima svjetliju put, do poznih godina izgleda mladoliko. Nije mnogo komunikativan sa nepoznatima, dok je sa onima koje dobro poznaje veoma pričljiv, zabavan, opušten.

VODOLIJA – Zanimljiv je, neobičan, šarmantan i često hoda pogrbljeno. Iako izgleda rasijano, njegovom pronicljivom pogledu ništa ne može da promakne. Vodi računa o oblačenju, ili nosi brendiranu garderobu ili njeguje svoj stil, po kojem je prepoznatljiv. Voli umjetnost, nauku, radoznao je u razgovoru.

RIBE – Pogled muškarca Ribe uvijek govori više od riječi, ali mnogo toga i skriva. Pokreti su mu hitri, kosa često “neposlušna”, crte lica prijatne, a ten nežan. Izgleda energično, mladoliko i voli da se sređuje. Skoro  nikada neostavlja utisak grubijana i mačo muškarca, već osobe koja uvijek želi da pomogne.

 

Prva

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.