Baloteli za kuću plaća 4,75 milion funti

September 5, 2014, 7:49 am

Ovog ljeta se prblematični Italijan vratio u Englesku transferom iz Milana u Liverpul. S obzirom na postupke van terena kojima je punio novinske strane dok je bio član Mančester Sitija, pripadnici sedme sile na Ostrvu su s oduševljenjem dočekali njegov povratak.

Naravno, pored skandala koje je pravio, novinari su navikli i na njegovo luksuziranje i svi se dobro sjećaju kada je novi ferari slupao poslije samo nekoliko vožnji, a sada im je u fokusu kakvu će kuću, odnosno vilu izabrati za život u Liverpulu. Mediji na Ostrvu su prenijeli nekoliko informacija o njegovom mogućem domu, a ono što posebno ostavlja bez daha su fotografije vile. Nije poznata tačna cijena koju će Baloteli morati da plati, ali nagađa se da se radi o sumi od 4,75 miliona funti. U “moru” pratećih objekata kraj kuće se nalazi i fudbalski teren.

U slučaju da se problematični fudbaler odluči da kupi ovu nekretninu, vjerujemo da će svi jedva čekati vrijeme božićnih praznika. Podsjećamo da je upravo za vrijeme života u Mančesteru na božićnoj žurci koju je priredio zapalio tadašnji dom vatrometom koji je “priredio” u dnevnoj sobi. Izvor: Nezavisne novine

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.