Teslić: Praznični prijem u SDS-u (VIDEO)

January 14, 2019, 8:13 pm

Predsjednik Glavnog i ujedno teslićkog odbora Srpske demokratske stranke Milan Miličević sinoć je upriličio svečani prijem najzaslužnijih članova ove političke organizacije za područja opštine Teslić. Svečani prijem je organizovan tradicionalno, povodom pravoslavne nove godine.

Tradicionalno, od svog postojanja, rukovodstvo Srpske demokratske stranke u Tesliću, povodom dočeka pravoslavne nove godine, organizuje svečani prijem odnosno druženje za članove opštinskog i izvršnog odbora, funkcionere i osnivače stranke, kao i aktiviste omladinske organizacije i Aktiva žena. Tako je bilo i ovaj put, a pozivu prvog čovjeka teslićkog SDS-a Milana Miličevića odazvale su mnogobrojne zvanice.

Predsjednik Glavnog i ujedno teslićkog odbora SDS-a Milan Miličević istakao je da je ova stranka stranka kontinuiteta koja njeguje i poštuje nacionalnu tradiciju za razliku od mnogih drugih. Miličević je naglasio da je Srpska demokratska stranka stranka koja je uvijek spremna za izazove, političku borbu i pobjedu.

Teslićki SDS-ovci su poslije ovog druženje nastavili na gradskom trgu gdje je organizovan doček pravsolsvane Nove godine.

(TV K3)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *