TV K3

android aplikacija

instaliraj

Sarajevo: Humanitarna “Trka za život” u nedjelju na Jahorini (VIDEO)

Sarajevo: Humanitarna “Trka za život” u nedjelju na Jahorini (VIDEO)

Olimpijski centar “Jahorina” i “Otvorena mreža” u nedelju 24. februara organizuju Humanitarnu “Trka za život” koja će biće održana na stazi Poljice, sa početkom u 11.30.

Cilj ove akcije je da se skijanjem ,bordanjem i kupovinom majica i narukvica prikupe sredstav za liječenje teško oboljele djece u BiH saopteno je danas na press konferenciji u Sarajevu.
Pod sloganom Trka za život na olimpijskoj ljepotici održqava se već treći put za redom.

Otvorena mreža i olimpijski centar Jahorina su inicijatori Trke za život a akciji se priključio i veliki broj humanih ljudi s ciljem da se prikupe sredstava neophodna za operaciju djevojčice Merjem Bašić koja je hitno premještena u bolnicu u Turskoj .Saopšteno je da još četvoro teško oboljele djece u BiH čeka na hitne operacije.
Trka za život biće održana u dvije kategorije za djecu i odrasle.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta www.oc-jahorina.com ili od sutra u samom Olimpijskom centru Jahorina i u hotelima Termag i Vučko kao i na platou Poljice do nedelje u 10.30. sa minimalnom cijenom učešća od 20 KM.
Iako je svima na prvom mjestu humanost organizatori su zahvaljujući sponzorima za takmičare obezbjeđene vrijedne nagrade kao i koncer zahvalnosti na kome će nastupiti Dalal Midhat ,Haris Škaljo i Nikolina Kovač.Ukoliko niste u mogućnosti doći na Jahorinu pozovite jedinstven humanitarni broj 17 o30 i 17 050 .

Humanitarnu akciju moguće je podržati i uplatom sredstava na žiro račun “Otvorene mreže” kod Sberbanke BiH – broj tekućeg računa 1401010022091880, a deviznog 5030120-220918 – IBAN broj: BA39 1401010022091880 SWIFT-SABRBA22.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.