TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zbog krešenja samoizolacije Prijović ostaje bez skoro 20 miliona evra

Zbog krešenja samoizolacije Prijović ostaje bez skoro 20 miliona evra

Srpski reprezentativni napadač je zbog nepromišljenosti ušao u veliki problem.

Aleksandar Prijović, koji je je priznao krivicu nakon što je u petak priveden jer je sa više osoba u istom trenutku boravio u holu jednog hotela, čime je prekršio meru zabrane okupljanja više od dva lica na javnom mestu u doba pandemije korona virusa, ne samo da je osuđen na tromjesečni kućni pritvor, već bi mogao da ostane bez ogromne sume novca.

Kako piše Blic on je prilikom prelaska iz PAOK-a u Saudijsku Arabiju januara 2019. stavio potpis na nestvarno dobar ugovor, i to nakon što je Al Itihad solunskom klubu platio 10 miliona za njegov transfer.

Po sporazumu sa Saudijcima, Prijović je trebalo da u četiri i po godine zarađuje 5,5 miliona evra po jednoj sezoni.

A nakon odličnog starta u novom klubu, poslije šest mjeseci je uslijedio pad forme, odstranjivanje iz prvog tima, potraga za novim klubom…

Pa opet, kako do novog transfera nije došlo, Al Itihad je dužan da mu, do kraja važećeg ugovora – isplati sve što je ugovorom predviđeno.

Osim u slučaju da ponašanje srpskog fudbalera drastično ne ošteti ugled Al Itihada.

Saudijci bi upravo sadašnju situaciju mogli da iskoriste kao razlog za prekidanje saradnje, pa bi Prijović mogao da ostane bez očekivanih 16,5 miliona evra u naredni tri sezone, odnosno dodatnih 2,75 za drugu polovinu ovog šampionata. Sve ukupno, 19,25 miliona.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.