TV K3

android aplikacija

instaliraj

YouTube cenzuriše pjesmu “Beogradskog sindikata” (VIDEO)

YouTube cenzuriše pjesmu “Beogradskog sindikata” (VIDEO)

Pjesma “Dogodine u Prizrenu” u izvođenju “Beogradskog sindikata” i etno-grupe “Trag”, mogla bi biti uklonjena sa Jutjuba, jer je procijenjeno da je video uznemirujućeg sadržaja.

Za samo jedan dan prikazivanja, pjesma je imala preko 150 000 pregleda.

Pjesma je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, sa porukom da se nikada ne zaborave i u nadi da će bog dati da se one ne ponove. U spotu su prikazani dokumentarni snimci o stradanju srpskog naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji.

– Upravo smo dobili poruku od Jutjuba da je spot za pjesmu “Dogodine u Prizrenu” uznemirujućeg sadržaja, zbog čega Jutjub razmatra da ga ukloni. Kao posljedica toga, momentalno smo uklonjeni sa trendinga, gdje smo od sinoć bili na poziciji broj jedan – napisao je Dimović.

On je naglasio da je ovakva poruka dokaz da su uzburkani duhovi iz prošlosti.

– Svaka čast na procjeni! Može tuča u rijalitiju, a ne može stradanje srpskog naroda. Može golotinja i prostakluk, a ne može spaljena crkva! Ovo je dokaz da smo pjesmom uzburkali mnoge duhove. Nastavljamo da se borimo! Nema povlačenja, nema predaje! Dogodine u Prizrenu – dodao je on.

Pjesma je o stradanju srpskog naroda na Kosmetu, a u spotu su prikazane scene bombardovanja 1999. godine, kao i scene toga kako Albanci ruše crkve.

 

Izvor: srpskacaffe

Komentarišite

Your email address will not be published.