TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vlado Georgiev završio u bolnici!

Vlado Georgiev završio u bolnici!

Žena ga našla onesvješćenog, ukočene vilice!

Vlado Georgiev, prema pisanjima Kurira, zavšrio je 7. maja u bolnici, nakon što ga je supruga Milica Samardžija pronašla u besvjesnom stanju.

– Ekipa je na pjevačevu adresu stigla pet minuta poslije poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svijesti, iscrpljen i blijed. Vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmjerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pjevačeva supruga je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga niko ne bi prepoznao – tvrdi izvor i dodaje da je Georgiev primljen kao hitan slučaj.

– Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmjerila puls. Nakon sat i po vremena, pjevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vrijeme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i vidjelo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmjehnula se tek kada je Vlado progovorio – tvrdi izvor za ovaj list i dodaje da je pjevač napustio Urgentni na svoju odgovornost.

– S obzirom na to da je pjevač bio u teškom stanju, ljekari su željeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša ljekare, ali on nije htio. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa suprugom napustio Urgentni.

Komentarišite

Your email address will not be published.