TV K3

android aplikacija

instaliraj

Virusom inficiran radnik dvorane u kojoj Nikola Jokić i Nagetsi igraju

Virusom inficiran radnik dvorane u kojoj Nikola Jokić i Nagetsi igraju

Nikola Jokić i Denver Nagetsi ne igraju otkako su 12. marta u gostima poraženi u Dalasu, u noći kada je NBA liga prekinuta zbog prvog igrača inficiranog SARS-CoV19 tipom korona virusa (centar Jute, Francuz Rudi Gober), ali su sada u klubu u kome igra srpski as – prilično zabrinuti.

Naime, kako javlja Denver post, jedan radnik zadužen za gošćenje posjetilaca u dvorani u kojoj Nagetsi nastupaju – zaražen je pomenutim virusom.

On je zaposlen u njujorškoj firmi “Legende”, koja opslužuje velike i male dvorane hranom i pićem, i to služe njeni radnici, a upravo jedan od njih koji je radio u dvorani Nagetsa je bio inficiran, prenosi Sportblic.

Kako je saopšteno, on je bio pozitivan na testu u utorak, a utvrđeno je da je poslednji put u dvorani bio kada su domaći Avelanši igrali hokejaški meč sa Njujork Rendžersima 11. marta.

Za sada nema informacija da li je radio i dan ranije na istom mestu, jer su tada Jokić i  Nagetsi igrali (i savladali) najbolje rangirani tim Istočne konferencije, Milvoki Bakse.

Američki novinari koji svakodnevno prate košarkaška zbivanja u Denveru ističu da igrači Nagetsa za sada nisu testirani na pomenuti virus korona, te da u ovom trenutku nema najava da će biti podvrgnuti tome.

U Sjedinjenim Američkim Državama do sada je 9.415 osoba zaraženo SARS-CoV19 tipom korona virusa, 106 osoba se oporavilo, a 150 njih preminulo.

Od tih 150 smrtnih slučajeva, dva su zabiljležena u američkoj saveznoj državi Kolorado, u kojoj Jokić nastupa sa Nagetsima. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.