TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vaš horoskop za dan 29.12. 2016. godine

Vaš horoskop za dan 29.12. 2016. godine

Vaš horoskop za dan 29.12. 2016. godine

 


O V A N
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u odredjenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

Preporuka: Izbjegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

 


B I K
Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji svijet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rješenju. Možda svoje emotivne želje povrijemeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka.

Preporuka: Previše obaveza može loše da utiče na vašu psihičku ravnotežu.

 


B L I Z A N C I
Prijeokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predvidjenom roku. Saradnici podržavaju vaše ideje i pozitivno ocjenjuju vašu ulogu u različitim situacijama. “Ljubavni rebus” je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko Vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.

Preporuka: Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće negativno raspoloženje.

 


R A K
Osoba koja vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na vaše poslovne planove ili na završne rezultate. vaš uspjeh podrazumijeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim dogadjajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procjenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti vaša očekivanja.

Preporuka: Važno je da osjećate pozitivan impuls i inspiraciju.

 


L A V
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvijek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što vam se čini.

Preporuka: Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

 


D J E V I C A
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i djelujete samouvjereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku “razumnu meru”. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahtjeve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

Preporuka: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

 


V A G A
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret sa jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

Preporuka: Ukoliko osjećate psihološku tenziju, večernje sate povrijemeite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

 


Š K O R P I J A
Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspjeh. Uglavnom nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu da se rešavaju u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osjećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom vrijemeu intime.

Preporuka: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

 


S T R I J E L A C
Umijete dobro da se organizujete, svoje obaveze zavrsavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji Vas obavezuju na poslovnu saradnju. Dok Vi djelujete bezbrižno kroz dešavanja koja Vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osudjuje Vas način ponašanja.

Preporuka: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

 


J A R A C
Djelujete uznemireno i to delimično se odražava na vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbjegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da djelujete poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osjećate pojačanu strast i emotivni impuls.

Preporuka: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

 


V O D O L I J A
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osjećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovno-finsijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj procjeni. Ponekad je istina dobro skrivena izmedju redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

Preporuka: Slobodno vrijeme povrijemeite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

 


R I B E
Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažujete na različitim stranama. Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.

Preporuka: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.