Vaš horoskop za dan 08.05.2017.

May 8, 2017, 7:36 am

Vaš horoskop za dan 08.05.2017.

 


O V A N
Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbjegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osjećanja.

Preporuka: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

 


B I K
Imate stroge kriterijumijei iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promjeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umjerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili “teatralni” izlivi osjećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.

Preporuka: Izbjegavajte suviše naporene i stresne situacije.

 


B L I Z A N C I
Imate utisak da vaše riječi ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite “ljepši deo” svoje ličnosti.

Preporuka: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

 


R A K
Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazumije rješavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osjećate rezignaciju ili “emotivnu prazninu”, možda vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.

Preporuka: Potrebna vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

 


L A V
Djelujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namjere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspjehom. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtjevima, vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja mjerila i režim.

Preporuka: Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

 


D J E V I C A
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rješenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine. Zaobilazite različite “ljubavne dvosmislice” ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

Preporuka: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

 


V A G A
Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspjeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

Preporuka: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

 


Š K O R P I J A
Ukoliko postoje situacije koje rješavate sa manje uspjeha nego vaši saradnici, izbjegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje. Ne budite preterano sujetni, već zatražite nečiju podršku ili svijet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne dogadjaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

Preporuka: Prijaće vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

 


S T R I J E L A C
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

Preporuka: Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

 


J A R A C
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mjesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, prije nego što progovorite.

Preporuka: Večernje sate povrijemeite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

 


V O D O L I J A
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od povjerenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

Preporuka: Prijaće vam psihološka relaksacija.

 


R I B E
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem djelujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

Preporuka: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *