TV K3

android aplikacija

instaliraj

Umićević: Uplata kotizacije ili selidba u niži rang

Umićević: Uplata kotizacije ili selidba u niži rang

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević izjavio je da Rukometni klub “Drina” iz Zvornika može da očekuje selidbu u najniži rang, odnosno Drugu ligu Srpske ako do kraja dana ne uplati 2.000 KM na ime polovine kotizacije za nastup u Premijer ligi.

Umičević je novinarima u Banjaluci rekao da još nekoliko klubova nije izvršilo ovu obavezu, ali je jedino iz Zvornika stigao dopis u kojem se navodi kako tamošnji premijerligaš ne vidi svrhu za plaćanje kotizacije.

On kaže da pune tri godine klubovi nisu plaćali kotizaciju, kao ni kazne, te naglašava da je tome došao kraj.

Govoreći o situaciji u rukometu Republike Srpske, Umičević je ocijenio da je ona kritična, te da je krajnje vrijeme da se nešto uradi na njenom poboljšanju.

Član Upravnog odbora Rukometnog saveza Srpske Vladimir Branković najavio je četvrto izdanje Svesrpskog kupa koji će biti održan 21. i 22. decembra na Palama. Domaćin ove manifestacije biće Rukometni klub “Slavija”, a organizator Rukometni savez Republike Srpske.

“Već se znaju i polufinalni parovi, pa će tako snage odmjeriti `Borac M:tel` i `Sloga` iz Doboja, te `Vojvodina` i `Metaloplastika`. Ujedno, biće formiran i zajednički Upravni odbor rukometnih saveza Srbije i Republike Srpske, a iz Beograda nam je obećana pomoć u loptama i ostalim rekvizitima”, rekao je Branković.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.