TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ulični basket od petka do nedjelje u Banjaluci

Ulični basket od petka do nedjelje u Banjaluci

​Tradicionalna kulturno-sportska manifestacija takmičenje u uličnom basket 21. godinu zaredom održaće se 14. i 15. i 16. juna na platou ispred Narodnog pozorišta RS, na specijalnom basket terenu za igru.

Oficijelni naziv je FIBA 3×3 Quest Banjaluka 2019, a u sklopu turnir biće održana i 3×3 košarka u kolicima u petak u kasnim poslijepodnevnim časovima

Mini basket 3×3 turnir (2006. godište i mlađi) biće održan u subotu, a glavni turnir senior Quest Open BiH, a koji se boduje za Ligu Republike Srpske je u nedelju i igraće se cijeli dan od ranih jutarnjih sati.

“Na našem seniorskom, po tradiciji turniru, učestvuju ekipe iz Top selekcije 3×3 World Toura iz regije iza ovo takmičenje vlada veliko interesovanje”, saopštili su organizatori.

Takođe, pored seniorskog basket turnira posebno je naglašen akcenat socijalizacije djece sa posebnim potrebama i sportista invalida, kao i edukacija sportista.

“Takmičenje u uličnoj košarci tokom 20 godina podarilo je Banjaluci, ali i BiH veliki broj košarkaša, na što smo kao organizator veoma ponosni”, naveli su.

Pokrovitelji uličnog basketa je Kabinet Predsjednika Republike Srpske, Ministarstvo porodice-omladine i sporta i Grad Banjaluka.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.