TV K3

android aplikacija

instaliraj

U stravičnom sudaru poginulo četvoro mladih

U stravičnom sudaru poginulo četvoro mladih

Četiri osobe, dobi od 19 do 21 godine, poginule su, a još dvije su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Kovačić na magistralnom putu Livno-Bosansko Grahovo, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Vrdoljak je naveo da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 23.15 časova, učestvovala dva automobila.

Prema njegovim riječima, dva lica su preminula na licu mjesta, a dva u kantonalnoj bolnici u Livnu usljed teških povreda.

“Dvadesetjednogodišnja osoba čiji su inicijali J.M. i dvadesetogodišnjakinja S.V. stradale su na licu mjesta, dok su dvadesetogodišnje lice V.V. i devetnaestogodišnja osoba I.R. preminuli u kantonalnoj bolnici”, precizirao je Vrdoljak i dodao da su smrtno stradali bili u automobili marke golf.

Vrdoljak je naveo da je u saobraćajnoj nesreće učestvovao i automobil marke lend rover, u kojem je četrdesetšestogodišnje lice T.P. lakše, a tridesetosmogodišnja osoba I.Š. teško povrijeđena.

On je dodao da su uviđaj obavili pripadnici Policijske uprave Livno, sektora kriminalističke policije MUP-a Livanjskog kantona i dežurni kantonalni tužilac.

Vrdoljak je naveo da je dalji operativni rad u toku.

Izvor: Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.