Tužilaštvo naložilo privođenje Đoganija

October 14, 2020, 2:02 pm

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji privođenje densera Gazmena Đoganija, poznatijeg kao Gagi Đogani (49), jer se nije odazvao pozivu da se danas, pojavi u ovom tužilaštvu, prenose beogradski mediji. “Osumnjičeni se nije odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je upućen preko policije za danas, te je izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnoog djela neovlašteno držanje opojnih droga”, saopštilo je Tužilaštvo.

Đogani je uhapšen 16. septembra, kada je policija kod njega pronašla manju količinu kokaina i tada se branio da je “pod velikim stresom” i da je “droga za ličnu upotrebu”.

Denser je već imao ozbiljnih problema sa narkoticima zbog čega mu je kako je sam rekao uništena karijera, ali se uz pomoć sestre i brata nekako izvukao iz tog pakla i posljednjih pet godina je bio “čist”, prenosi Telegraf.rs.

“Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život”, priznao je denser svojevremeno.

Njegov život je nizbrdo krenuo 2010. godine, kada je, kako kaže, iz zabave počeo da konzumira kokain.

“Pre toga sam živeo totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to”, priznao je Gagi i otkrio kako je izgledalo njegov život u tom periodu:

“Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *