TV K3

android aplikacija

instaliraj

Troje mrtvih u septičkoj jami

Troje mrtvih u septičkoj jami

Dragoslav Jovanović (25) koji je prošle nedjelje teško ranio svoju suprugu Teodoru pred jedanaestomjesečnim sinom osumnjičen je za trostruko ubistvo u Surčinu.

Prema informacijama tijela Š. N. (42), njegove majke D. Š. i tetke P. M. nađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra Surčin.

– Tijela su u lošem stanju izvađena iz vode. Na njima se vide detalji nasilne smrti. Obdukcija će pokazati kada su ubijeni i kojim predmetom – objašnjava izvor Blica blizak istrazi.

Cijeli ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao “da drži jezik za zubima”. Ona je u njegovom automobilu vidjela lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.

Troje rođaka nestalo je 10. juna. Kako se saznaje, Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

Prema saznanjima, policiju je o ovom slučaju obavijestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović – Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svjedoka saradnika

 

 

Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

Kako navode mediji, Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.

Kao svjedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svjedoka. Često je bio umješan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

Podsjetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe iste večeri kada je pokušao, navodno, da ubije i svoju suprugu Teodoru.

On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedjeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dijete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da bježi kroz park.

Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom dijelu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je vidio da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.