TV K3

android aplikacija

instaliraj

Traperice se vraćaju na velika vrata

Traperice se vraćaju na velika vrata

Farmerke su jedan od neizostavnih komada koje svi imamo u svom ormaru. No, sve je izglednije da se era uskih farmerki bliži svom kraju i da opet na modnu scenu stupaju nekad izuzetno popularne traperice.

Kako su se mijenjali modni trendovi, tako su i zaljubljenici u modu eksperimentisali sa različitim odjevnim stilovima. Međutim, dizajneri su kao ovogodišnji modni trend najavili nešto apsolutno neočekivano – traperice.

Za razliku od grubih, tijesnih verzija farmerki, traperice su totalna suprotnost. One dolaze prilagođene tjelesnoj strukturi, lagane su i istinski udobne za nošenje. Kada su zaljubljenici u modu čuli za mogućnost ponovnog vraćanja traperica u modu, najprije su se zapitali s kojim odjevnim komadima će ih moći kombinovati.

Najveće jesenje trendove u svijetu traperica s lakoćom ćete prigrliti jer hit modeli pristaju gotovo svakom tipu ženskog tijela.

Lude osamdesete

I u nadolazećoj sezoni modna industrija veliku pažnju posvećuje modi osamdesetih i trapericama koje su obilježile navedenu deceniju. Visokostrukirane, s naglašenim prorezima, predstavljaju trendovski odabir u narednim mjesecima.

Ravne nogavice

Ovaj specifičan model od krutog trapera i s visokim strukom nećemo uspjeti zaobići ni u nadolazećoj sezoni. Nastavljajući modnu vladavinu, modeli maminih traperica od svijetlog trapera smatraju se najpoželjnijima, a slavne trendseterke već ih uveliko nose i kombinuju s hit modelima čizama i patikama robusnog izgleda. Uske, elegantne traperice lišene proreza i sličnih detalja najšešće stižu u verziji s nešto širim nogavicama u donjem dijelu ili užim nogavicama koje sežu do gležnja.

Traperice u boji

Obojane traperice vraćaju se u modu na velika vrata. Od blijedoplavih do modela koje krasi upečatljiva ružičasta boja, izbor je već sada impresivan, a odabirom obojanih traperica u narednim mjesecima definitivno nećete proći neprimijećeno.

Široke nogavice

Traperice širih nogavica stižu nam iz ere ludih sedamdesetih i posljednjih sezona smatraju se velikim modnim trendom, a ništa drugačiji slučaj neće biti i u nadolazećoj. Poput hlača identičnog kroja, ovaj model traperica istaći će obuću i dati elegantan utisak svakodnevnim izdanjima.

Nezavisne novine

Komentarišite

Your email address will not be published.