TV K3

android aplikacija

instaliraj

Teslić: Vrtići od sutra prestaju sa radom (VIDEO)

Teslić: Vrtići od sutra prestaju sa radom (VIDEO)

Na području opštine Teslić pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 683 lica, dok je 45 lica izašlo iz zdravstvenog nadzora, saopšteno je to nakon štaba za vanredne situacije opštine Teslić. Na štabu je donesena i naredba da vrtići na području Teslića od sutra obustvaljaju rad.

Labaratorijski nalazi za tri lica sa područja opštine Teslić su u toku, a u toku sutrašnjeg dana još dva lica će biti testirana, naglasio je epidemiolog Doma zdravlja Teslić Stojan Smiljanić.

Štab za vanredne situacije opštine Teslić donio je naredbu da vrtići na području ove lokalne zajednice od sutra prekidaju rad. Poslodavci kod kojih su zaposlene majke koje u ovom momentu imaju djecu u vrtiću treba da omoguće da ne rade izvjesno vrijeme, naglašava načelnik opštine Teslić Milan Miličević.

Osim toga, načelnik je poručio svim roditeljima da će se upis djece u prvi razred osnovne škole vršiti telefonskim putem, i to od 31 marta do trećeg aprila.

Danas su na tri punkta na području opštine Teslić dijeljene zaštitne maske, u kojima su učestvovali radnici opštinskih uprava, javnih ustanova i preduzeća. Drugi dio je dijeljen ad hoc po ulicama, prolaznicima i onima koji čekaju u redovima, dok je treći dio podijeljen po područnim ambulantama.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.