Teslić: Prijem za najbolje učenike osnovnih škola (VIDEO)

June 23, 2022, 5:47 pm

Školska 2021/2022 godina je završena, a za najbolje među teslikim osnovcima u ovoj generaciji upriličen je prijem kod načelnika ove opštine Milana Miličevića.

-Dodjela zahvalnica i simboličnih nagrada , samo je jedan načina da se skrene pažnja na rezultate koje su postigli ovi mladi ljudi – poručio je Mličević.

Ove godine među učenicima devetih razreda teslićkih osnovnih škola 25 je dobitnika diplome Vuk Karadžić, a dio njih ponio je i titulu učenika genracije škole koju su pohađali . Ponosni , ali i skomni kažu nije bilo teško, iako je trud nepohodan.

Kada je u pitanju nastavak školovanja dio najboljih osnovaca i u ovoj generaciji odlučio se upisivanje nekog od smjerova gimnazije.

Sa najboljim osnovcima i nihovim roditeljima na tradicionalnom prijemu, razgovarao je i načelnik Teslića Milan Miličević.

Đačke stipendije u ovoj loklanoj zajednici isplaćuju se jednokratno, kako učenicima generacije i dobitnicima diplome Vuk Karadžić završnih razreda osnovih škola, tako i najboljim među učenicima viših razreda srednjih škola, podsjetio je Miličević.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.