TV K3

android aplikacija

instaliraj

SVJEDOCI STRAVIČNOG UDESA U ŠOKU “Vidio sam u kolima MRTVU ŽENU, a pored nje dvoje djece”

SVJEDOCI STRAVIČNOG UDESA U ŠOKU “Vidio sam u kolima MRTVU ŽENU, a pored nje dvoje djece”

Svjedoci nezapamćenog udesa na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Jagodine, na kom su se dogodila dva lančana sudara, kažu da je prizor na licu mjesta stravičan. Na licu mjesta su vatrogasci, spasioci, brojni ljekari, policija…

Prizor na auto-putu je jeziv, sudarilo se nekoliko kamiona i par automobila koji su gotovo uništeni, spljeskani. Svjedoci su u šoku od jezivog prizora.

– Bilo je jako nepregledno, vidIo sam pored sebe u kolima mrtvu ženu,a pored nje dvoje djece… – rekao je jedan od očevidaca horora na auto-putu.

Uzrok nesreće je gusta magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

– Kretao sam se iz pravca Niša nekom normalnom brzinom. Bila je neka sumaglica, a kada sam prošao Moravu – zid. Ništa se ne vidi. Tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim, sustigao sam kamion ispred sebe, stao, izašao iz kamiona i već su vozila počela da se udaraju – posvjedočio je za RTS jedan od vozača.

U dva lančana udesa koja su se dogodila u gotovo isto vrijeme, na istom mjestu, samo u suprotnim smjerovima na auto-putu, poginulo je šestoro ljudi, a više od 25 je povrijeđeno, prenosi Blic.

Saobraćaj u oba smjera je zaustavljen.

Izvor: srpskainfo

Komentarišite

Your email address will not be published.