TV K3

android aplikacija

instaliraj

Staricu ubadao nožem, dok je njegova 13-godišnja ljubavnica vrelom kafom poljevala po licu…

E. Ustunsoy će osim razbojstva nad staricom odgovarati i za spolni odnos s djevojčicom koja je s njim ostala trudna.

Staricu ubadao nožem, dok je njegova 13-godišnja ljubavnica vrelom kafom poljevala po licu…

Uhapšeni Turčin 25-godišnji Ercan Ustunsoy, za kojeg se sumnja da je brutalno pretukao i opljačkao 84-godišnjakinju na Ilidži, osim za razbojštvo tereti se i za spolni odnos s djevojčicom od 13 godina koja mu je pomogla u izvršavanju kaznenog djela.
Kako “Avaz” doznaje, Turčin je došao s djevojčicom u kuću starice koja je poznavala dijete. Čim su došli, staricu je udario šakom pa je nožem više puta ubo. Nakon što je na njoj polomio jedan, uzeo je drugi nož i nastavio je ubadati u leđa i prsa. Dok se on nad njom iživljavao pokušavajući je usmrtiti davljenem nakon niza uboda nožem, i djevojčica je odlučila sudjelovati u zločinu. Iz kuhinje je donijela džezvu punu vrele kafe i polila po licu nesretnu staricu. Kad su staricu ozlijedili i odnijeli dio novca u različitim valutama, ostavili su je da umre.

Srećom, susjedi Jasmin Mišić i njegov sin Denis na vrijeme su spazili da se nešto događa i starica je Božjim čudom preživjela ovaj jeziv napad.

Sudionica u zločinu, 13-godišnja djevojčica, s Turčinom se više puta nalazila u njegovu stanu na Ilidži gdje ju je dovodio i s njom imao seksualne odnose. Djevojčica je uspjela ostati i trudna s Turčinom. Osumnjičeni se na sudu branio šutnjom.

Izvor: Vecernji.ba

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.