Stanica brojeva, 24.09. – 22:40

September 15, 2021, 8:54 am

Osramoćeni bivši agent tajnih operacija zadužen je štititi 20-godišnju Katherine, operatericu šifri u maloj CIA-inoj radiopostaji usred ničega. Par se ubrzo mora boriti za život nakon što su napadnuti.

Emerson, osramoćeni bivši agent tajnih operacija zadužen je štititi 20-godišnju Katherine, operatericu šifri u maloj CIA-inoj radiopostaji usred ničega. Emersonova je misija jednostavna: štititi Katherine, brinuti se za njezinu sigurnost.

Kad autobomba pred postajom oglasi zasjedu, par je prisiljen skloniti se u samu postaju koristeći Emersonove ubojite borbene vještine kao jedino oružje.

Ali kad Emerson pozove pojačanje, dobije zapovijed od koje mu se krv sledi u žilama i koja pokoleba njegovu odanost: “Osiguraj lokaciju. Umirovi štićenicu.”

Pod napadom nepoznatih, ali ubojitih agresora i imajući kao pomoć samo snimljenu poruku tjelohranitelja bivšeg radioizvjestitelja, Emerson i Katherine nađu se u borbi na život i smrt protiv upornog neprijatelja.

Budući da sigurnost postaje kompromitirana, meta je nejasna, a izlaza nema, postaje im prioritet pronaći istinu ako žele izvući živu glavu.

REDATELJ: Kasper Barfoed

GLUMCI: John Cusack, Malin Akerman, Liam Cunningham, Richard Brake…

SCENARIST: F. Scott Frazier

PRODUCENT: Peter Bevan, Jeremy Burdek, Jamie Carmichael, Chris Cowles, Chris Fenton, Christopher Figg, Bryan Furst, Sean Furst

TRAJANJE: 89 min

The Numbers Station (2013)

akcija, triler | Ujedinjeno Kraljevstvo, Belgija, SAD

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *